Package

Bij de achteruitrijcamera auto denk je meteen aan veiligheid. De veiligheid wordt ook een stuk groter op het moment dat je met een achteruitrijcamera rijdt. Je hebt zo veel minder kans om schade te rijden en op termijn verdien je het product dus terug. Voor de auto zijn er specifieke producten die alleen voor de auto bedoeld zijn. Ga dus geen vrachtwagen kit op een auto proberen te installeren, want dit werkt niet zo goed. Er zijn veel verschillende soorten auto camera’s voor iedereen is er een andere versie. Je hebt al een auto achteruitrijcamera voor slechts 79.00 euro. Ook kan je kiezen voor een luxere variant van 240.00 euro het is maar net waar je naar op zoek bent. Al deze producten vind je op de site van achteruitrijcamera’s.nl.

Fraai beeld

Draadloze achteruitrijcamera auto

Voor de auto zie je dat er vaak wordt gekozen voor een draadlozen achteruitrijcamera auto. Dit is ook niet zo gek, want deze zijn makkelijk in gebruik en makkelijk te monteren. Je hebt geen last van draden die overal in de weg hangen en die eerder kapot gaan. In plaats van de bedrading moet er natuurlijk wel op een andere manier verbinding gemaakt worden met de monitor. Dit gebeurd dan meestal met een Wifi of bluetooth verbinding. Dit is ideaal zo kan je jouw mobiel gewoon als monitor gebruiken op het moment dat je aan het rijden bent. Als je het niet fijn vindt dat je mobiel continu in de houder moet zitten dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een kleine extra monitor. Het installeren van deze camera’s is zeer gemakkelijk en is binnen een half uurtje goed te doen. Ook staan er veel instructievideo’s mocht je de handleiding niet duidelijk genoeg vinden. 

camera

Verschillende soorten achteruitrijcamera auto

Je hebt allerlei soorten achteruitrijcamera’s voor een auto. Voor iedere auto of ieder scenario is er wel wat. Je hebt de volgende soorten camera’s: Wifi met kentekenplaathouder dit is een systeem waarbij je de camera kan vastmaken aan de kentekenplaat. Met de camera kan je dan verbinding maken met de monitor of telefoon, zodat je voldoende zicht hebt. Ook heb je nog een systeem met 4 camera’s, zodat je een 360 graden view hebt rond de auto. De laatste set is een set voor een caravan. Omdat de caravan toch een groot sleepvoertuig is is het wel fijn dat je weet wat eromheen gebeurd.