Wat is zakelijk elektrisch leasen?

Overweeg jij om zakelijk een elektrische auto te leasen, maar weet je niet precies wat zakelijk leasen is en welke voordelen dit met zich meebrengt? We vertellen je er graag meer over. Bij zakelijk leasen financiert een leasemaatschappij het bedrijfsmiddel, zoals in dit geval de auto. Afhankelijk van de leasevorm die je kiest, heb je de auto in bruikleen of word je er zelf eigenaar van. Wanneer je kiest voor zakelijk leasen spreek je met de leasemaatschappij af hoe lang je de auto wilt gebruiken. Zo kun je vaak uit verschillende termijnen kiezen zoals 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden. Ook heeft het aantal kilometers dat je jaarlijks rijdt nog invloed op de prijs.  

De voordelen van elektrisch zakelijk leasen 

Er zijn vele redenen om te kiezen voor een elektrische leaseauto ten opzichte van een benzine- of dieselauto. Twijfel je of je volgende leaseauto een elektrische auto moet worden? Lees dan verder en bekijk alle voordelen. In 99% van de gevallen is een elektrische auto zuiniger dan een benzine- of dieselauto. Dit is ook het geval wanneer je de hoeveelheid verbruikte stroom omrekent naar het brandstofverbruik. Stoppen voor brandstof is verleden tijd! Je kunt de auto thuis opladen of bij een laadpunt in de buurt. De Nederlandse laadinfrastructuur behoort namelijk tot de top van de wereld. Zo ben jij ervan verzekerd dat je binnen no time weer op de weg zit. De keuze wordt ook steeds groter. Waar je voorheen maar uit een beperkt aantal modellen kon kiezen, is de keuze tegenwoordig ruim waardoor er altijd een auto is die past bij jouw wensen. Rijden in een elektrische auto veroorzaakt geen CO2-uitstoot. Je ecologische voetafdruk is dus een stuk minder groot.  

Ruim aanbod 

Wil je graag elektrisch rijden, maar ook in een mooie auto rijden? Het is beide mogelijk. Er zijn nu heel veel modellen op de markt die goede prestaties leveren en er ook nog eens prachtig uitzien. Zo heb je de KIA EV6 die een prachtig uiterlijk koppelt aan uitstekende prestaties. Met een actieradius van maximaal 615 kilometer kun je lange afstanden overleggen. Ook de Hyundai IONIQ 5 mag er zeker zijn. Binnen 18 minuten snelladen van 10%-80% en een actieradius van maximaal 495km. Kortom, genoeg keuze aan prachtige modellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *