Veelzijdige motorkleding voor jong en oud

REV IT

Wat je ook doet op de motor, een ontspannende rit maken of je doet mee aan een race op het circuit. REV IT heeft voor iedereen de juiste kleding, veelzijdig en comfortabel zoals motorkleding hoort te zitten. Alle kleding die het merk maakt is waterdicht, er is gebruikt gemaakt van meerdere technieken om dit het beste voor elkaar te krijgen. Maar niet alleen waterdicht, ook de slijtvastheid is uitstekend te noemen van het merk. Het is niet alleen goed, je doet er ook nog eens erg lang mee. 

REV IT

Hoe belangrijk is goede motorkleding 

Stap je op de motor dan is het van het grootste belang dat je motorkleding hebt die je beschermt als je valt. Normale kleding biedt niet genoeg bescherming en heeft andere eigenschappen, natuurlijk moet de kleding ook comfortabel zitten. Het is niet de bedoeling dat je het motorpak wat je aanhebt alleen maar als een last ziet. REV IT heeft niet alleen veilige kleding maar ook kleding welke comfortabel zit hoelang je het ook aan hebt.  

Kenmerken van goede motorkleding 

REV IT

Goede motorkleding van REV IT valt direct op tussen de andere kleding, hoge kwaliteit en toch ook erg modern. Als motorrijder wil je er natuurlijk ook een beetje modieus bijlopen en toch veilig de weg op kunnen. Met deze motorkleding hoef je daar geen twijfel over te hebben, veiligheid op de eerste plaats wanneer je er ook met de motor op uit gaat. Zelfs spijkerbroeken kom je in het assortiment tegen, zo ziet niemand dat je met de motor bent gekomen.