3 Signalen dat je transportmiddelen naar de spuiterij moeten

Misschien denk je bij transportmiddelen als vrachtwagens en kranen niet direct aan het belang van de uitstraling ervan. Want, als ze doen wat ze moeten doen, is het goed. Toch? Niet helemaal waar. Jouw transportmiddelen zijn indirect een visitekaartje van je bedrijf. Een vieze, verroeste kraan trekt toch minder de aandacht dan een glanzende, kleurrijke kraan. Zo nu en dan een uitstapje naar de spuiterij, bijvoorbeeld Gouweleeuw, is dan ook aan te raden. Waarom? De 3 onderstaande signalen zeggen genoeg.

1. De verf bladdert van je machine

Een duidelijk signaal dat het tijd is om langs de spuiterij te gaan, is beschadiging. Het kan komen doordat je transportmiddel al een tijdje meegaat en in de tussentijd niet opnieuw gespoten is, of door bijvoorbeeld een aanrijding. Het ziet er in ieder geval niet netjes uit. Bij een professionele spuiterij weten ze met alle beschadigingen wel raad. Neem een Gouweleeuw, zij zitten al jaren in het vak en kijken nergens meer van op.

2. Je transportmiddel is niet in de huisstijl

Lang niet iedereen ziet het belang in van dit signaal. Je kunt je afvragen wat de kleur van je transportmiddel nu uitmaakt. Het antwoord is dat het best veel kan uitmaken. Stel je bent ondernemer in de bouw en heb je eigen shovel. Als iemand voorbijrijdt die ook wil verbouwen, dan werkt jouw shovel als het ware als een billboard. Het enige wat diegene nog hoeft te doen, is wat googelen. Als ze dan op je website komen, zien ze direct dat de huisstijl overeen komt en dus dat ze bij het juiste adres zijn.

3. Het is weer een tijdje geleden

Misschien is je transportmiddel niet direct beschadigd en is deze ook al in de kleuren van je huisstijl. Toch is het goed om met enige regelmaat de boel op te frissen. Even weer een nieuwe coat beschermt je transportmiddel tegen krassen en andere schade. Bovendien ziet je vrachtwagen, kraan of hoogwerker (bijvoorbeeld) er weer zo goed als nieuw uit.

Neem dus het uiterlijk van jouw machines serieus en ga langs de spuiterij indien dit nodig is. Het maakt bij een goede spuiterij niet uit hoe groot je machine is, je kunt met alle transportmiddelen er wel terecht. Dus als je vrachtwagen nog bestickerd en bespoten moet worden, of je kraan wel een mooie glanscoat kan gebruiken, dan is het tijd om een bezoekje aan de spuiterij te brengen.

Vergeet niet, vooral grote machines kunnen letterlijk als een uithangbord fungeren, dus dan wil je dat je opvalt. En dan wel op een goede manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *