Nederland is natuurlijk een van de grootste fiets landen ter wereld. We gaan er mee naar het werk of naar school. Of om even snel naar de winkel te gaan. We kunnen haast niet zonder. Maar het is altijd fijn dat je een fiets hebt die bij je past. En hoe weet je nou welke fiets bij je past. Bij het merk Cortina hebben ze keuze uit een aantal verschillende modellen fietsen. Cortina maakt al een lange tijd fietsen maar is in 2006 pas begonnen met het maken van echte kwaliteit fietsen waar je mee gezien wilt worden. Neem bijvoorbeeld de Cortina transportfiets. Een mooie fiets maar ook nog een functioneel.

De unieke designs

De fietsen van Cortina zijn makkelijk te herkennen aan hun uiterlijk. Het design wordt ontworpen door fashion en design ontwerpers waardoor de fietsen een unieke uitstraling krijgen. Op deze manier zijn veel verschillende soorten fietsen al ontstaan. Vroeger werden transportfietsen alleen gebruikt voor dingen als werk, maar tegenwoordig gebruiken we de cortina transportfiets overal voor. Mocht je een makkelijkere oplossing zoeken heb je ook nog de Cortina elektrische fiets.Zo kom je met gemak van A naar B. Verder wilt Cortina er niet alleen voor zorgen dat ze een goede kwaliteits fiets afleveren dat iedereen gemakkelijk op hun bestemming komt, maar ook dat jouw fiets een fiets is waar je trots op bent. Cortina fietsen hebben ze voor jong en oud. De mooie kinderfietsen van Cortina lijken qua uitstraling op de volwassen modellen. Alleen komen ze in meer kleuren voor zodat ieder kind tevreden is. 

Soorten fietsen

Cortina heeft een zeer groot aanbod aan fietsen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie omafiets. Deze is ook beschikbaar bij Cortina. De omafiets is een hele eenvoudige fiets met niet al te veel extra’s erop. Ook hebben ze Cortina elektrische fietsen. Buiten dat deze fietsen er zeer mooi uitzien zijn ze ook nog makkelijk in gebruik. Met een elektrische fiets hoef je namelijk niet zo hard te trappen als bij een normale fiets. En dan kun je nog kiezen voor een echte e-bike of voor een gewone elektrische stadsfiets. Ze hebben ze voor iedereen de fiets die ze zoeken. Ook heb je natuurlijk de mooie Cortina transportfiets. Deze is gebaseerd op het model zoals die vroeg ook was. Gemaakt om veel mee te kunnen nemen. Daarom bevindt zich op zowel de voor als achterkant een bagagerek. Ook deze heb je deze in de elektrische uitvoering. Zo heb je geen last van de zware bagage als je een stuk gaat fietsen. Ook wordt de Cortina transport uitgerust met een dubbele standaard en een stuurslot zodat de fiets niet snel omvalt als je hem neer zet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *