Transportbedrijf Moerdijk

Ben je op zoek naar een organisatie die zee containers vervoert? Dan ben je bij transportbedrijf Moerdijk aan het juiste adres. Door de kennis en ervaring die dit bedrijf al een aantal jaren heeft opgebouwd. Weet dit bedrijf als geen ander hoe je op de beste manier producten van het ene land naar het andere land kan vervoeren. Geen uitdaging gaat ze uit de weg. Andere consumenten omschrijven transportbedrijf Moerdijk als zeer positief. Ze staan bekend als zeer betrouwbaar, flexibel en kwaliteit vervoer. 

Een droom

Lang geleden was er een visser genaamd Jacco. Jacco was voor een bedrijf aan het vissen. Hij had de ambitie om zijn eigen bedrijf te starten. Hij spaarde en spaarde totdat hij uiteindelijk een manier vond om zijn eerste visboot te kopen. Samen met zijn vriend James die goed was in het verkopen van vlees ging. Ging hij aan de slag, Jacco was de visser en James de verkoper aan het land. 

Transportbedrijf Moerdijk

Gedrevenheid

Jacco bleef overigens gewoon aan het werk bij het bedrijf waar de droom startte. Om 06:00 uur stond hij op om te gaan werken voor het bedrijf en s’avonds rond een uur of 17:00 uur stond hij klaar in zijn boot om tot 11:00 uur weer door te vissen. Hij had al heel snel de snelheid te pakken en de momenten dat hij voor zichzelf werkte. Werkte hij eigenlijk twee keer zo hard. Hij maakte lange overuren, s avonds vaarde Jacco naar James die hem vooruitbetaalde, invroor en de dag daarna de vissen verkocht. uiteindelijk door de gedrevenheid vonden James en Jacco transportbedrijf Moerdijk die hun visserij naar het volgende niveau wist te tillen. 

Tot slot

Ben jij nu ook op internationaal niveau op zoek naar een partij die voor jouw de transport uit handen neemt dan ben je bij transportbedrijf Moerdijk aan het juiste adres.