Heb je een bedrijf waarbij je veel chauffeurs op de weg hebt? Dan ben je voor een belangrijk gedeelte afhankelijk van het verkeer, de kwaliteit van je materiaal en professionaliteit van je medewerkers. Natuurlijk, er zijn duidelijke afspraken gemaakt en zowel jij als je bestuurders hebben een overzicht van de details van de opdrachten. In principe weet je dus waar jouw materiaal en medewerkers zich ongeveer op welk moment bevinden. Ook wordt het onderhoud van de voertuigen bijgehouden en het brandstofverbruik in de gaten gehouden. Wel zijn er soms discussies over precieze aankomsttijden tussen je bestuurders en klanten. Het kan lastig zijn daar goed mee om te gaan, omdat je er zelf niet bij bent geweest. Uiteraard vertrouw je zowel je werknemers als je klanten graag. Er is een tool om je bij dit soort situaties van dienst te zijn. Zo bestaat er een systeem dat alle rij- en aankomsttijden exact registreert, naast dat het ook vele andere zaken als brandstofverbruik en de locatie van het voertuig monitort. Zo kun je eventuele discussies snel oplossen én voorkomen zonder het vertrouwen een vraag wordt. Met een auto volgsysteem heb je namelijk een precies overzicht van de geschiedenis van alle ritten van je wagenpark. Lees verder over hoe deze software u verder kan ondersteunen.

Specifieke opdrachten

Met het systeem ben je middels een near-realtime 360-graden-overzicht continu op de hoogte van alle activiteiten van je wagenpark. In één opslag kun je zien waar al je voertuigen zich bevinden. Daarmee kun je jouw planning verbeteren. Krijg je bijvoorbeeld een spoedklus, dan kun je in het overzicht direct zien welke bestuurder het meest dichtbij is en die de beste capaciteiten heeft om de opdracht uit te voeren, met het voertuig die voor de klus het meest geschikt is. Het systeem ondersteunt namelijk hoge-resolutiekaarten waarmee je on-demand detail kan krijgen. In het overzicht selecteert je het betreffende gebied en direct zie je welke bestuurders zich op dat moment in de buurt begeven. Je klikt er één aan en je krijgt een kort overzicht met alle belangrijke informatie over de bestuurder, het voertuig en de rit die op dat moment wordt uitgevoerd. Ook is het mogelijk met smart clustering groepen aan te maken van bepaalde type voertuigen en chauffeurs met specifieke vaardigheden. Als je dus voor een bepaalde opdracht alleen een specifieke bestuurder kan inzetten, kun je direct zien wie van die specifieke groep bestuurders het meest dichtbij is.

Planning

Het systeem geeft je dus onder andere de mogelijkheid beter te plannen. Naast dat je snel de juiste medewerker kan inzetten voor de juiste klus, kun je ook de rijplanning verbeteren. Door het systeem zie je namelijk exact hoe bepaalde routes zijn gereden en kunnen er snellere routes gepland worden. Zo haal je meer uit je resources en zal jouw bedrijf beter presteren. Door de efficiëntere planning die de software mogelijk maakt, zal je kosten besparen. Laat je bedrijf profiteren van deze grote voordelen en vraag een demo aan om te zien hoe het auto volgsysteem je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De software kan exact ingericht worden naar je wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *