Kickbike

Niet meer lopen naar het station, maar je elektrische step pakken en hup…deze dichtklappen en in de trein stappen richting school of het werk. Hele mooie ontwikkeling! Niet meer weg te denken en bovenal handig met de mogelijkheid om een elektrische step te leasen.

Esteps voor de openbare weg

elektrische step leasen

Elektrische steps zijn instaat te rijden doordat zij zijn voorzien van een oplaadbare accu. Alleen als de overheid de step via het RDW heeft goedgekeurd als te zijn een bijzondere bromfiets, is het wettelijk toegestaan om hiermee op de openbare weg te rijden. De EDW geeft, anders dan bij andere merken en modellen het geval is, een keuringsmerk en keuringsnummer af.

 Estep leasen

Heb je de minimale leeftijd van 16 jaar bereikt en beschik je over een bromfietsrijbewijs of autorijbewijs? Dan kun jij een elektrische step leasen. Je voldoet sowieso aan de basis verkeersregels en kan van een lease estep goed gebruik maken. Maar hoe gebeurt dit nou precies, een estep leasen?

Step

Bij het leasen van een elektrische step is er spraken van kopen op afbetaling. Hierbij gelden gelijke garantie en levering waarbij de leasmaatschappij het verschuldigd bedrag aan de shop betaalt. In termijnen betaal je, de Estep aan de leasmaatschappij, waarna je jezelf na afbetaling de volledige eigenaar kunt noemen. Leasen is de ultieme manier om een estep aan te schaffen omdat je een spreiding in de betaling hebt waardoor je niet vast zit aan een zware aflossing in een keer. Het mooie ervan is dat je wel direct over je estep beschikt.

Heb jij altijd al een estep willen aanschaffen? Je voldoet aan de voorwaarden om deel te nemen aan het verkeer? Waar wacht jij dan op, maak nu nog contact met de webshop en heb binnen een oogwenk jouw estep. Want: gemak dient nou eenmaal de mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *