All-car-products-Logo

Ben je op zoek naar een versterker auto om meer te kunnen genieten van de muziek in jouw auto? Dan ben je bij All car products aan het juiste adres voor kwaliteit en een goede service. 

Een monoblock of mono versterker 

Een mono versterker geeft alleen de lage tonen weer en daar kunnen dus geen luidsprekers mee worden aangestuurd. Een mono versterker is daarom echt speciaal gemaakt voor de subwoofer. Een mono versterker is vaak tot 1 ohm stabiel en kun je optimaal genieten van de muziek. Een monoblock versterker is meestal prijziger dan een 2 kanaals versterker. Deze monoblock heeft hogere wattages en is stabieler op lagere impedantie. Voor de meeste mensen zal dit klinken als abracadabra en daarom kun jeook gemakkelijk en snel telefonisch contact opnemen met All Car Products om advies te ontvangen over de versterker auto. Dit bedrijf heeft namelijk al meer dan 15 jaar ervaring en in de loop van de jaren hebben de  specialisten erg veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van audio upgrades voor in de auto. 

Een zeer groot assortiment 

All Car products biedt een super groot assortiment aan, waardoor je een zeer ruime keuze zult hebben tussen verschillende soorten versterkers. Voor deskundig advies of bij vragen kun je altijd telefonisch contact met het bedrijf opnemen. Wanneer je twee linkerhanden hebt kun je jouw aankoop tevens laten monteren door het zeer ervaren montageteam. Wanneer je het door dit team laat plaatsen zul je ervan verzekerd zijn dat dit op de juiste manier gebeurd.